Omschrijving

Een moderne lichte en ruime uitgebouwde hoekwoning (grootste type) gelegen in Tuindorp Eemdal, nabij de rivier de Eem en het wandelgebied.
De zonnige vrije tuin ligt op het zuid-oosten en heeft een houten tuinberging en een achterentree naar de openbare parkeerplaatsen achter de woning.

De groene wijk Tuindorp is ruim opgezet en verkeersluw met meerdere speeltuintjes op loopafstand.

Indeling: overdekt entree, ruime hal, garderobenis, toilet, een zeer lichte uitgebouwde woonkamer met een houtkachel, provisiekast, openslaande deuren naar de tuin, doorloop naar de aan de voorzijde gelegen eetkeuken v.v. alle inbouwapparatuur en een erker. Woonkamer en keuken v.v. stucplafond met plintje en stucwanden.

1e Verdieping: Overloop, een slaap-/werkkamer, 2 ruime slaapkamers, een complete badkamer (v.v. ligbad, inloopdouche, 2e toilet, wastafelmeubel), vaste trap naar de 2e verdieping met een voorzolder met aansluitingen voor de wasmachine en droger, kleine werk-/slaapkamer (mogelijkheid voor 2e badkamer) met een dakraam, zeer ruime hoofdslaapkamer met dakkapel en dakraam, werkhoek, bergruimte en vliering.